Scotchgard Paint Protection Film este o folie compusa 100% din uretan, incolora, rezistenta la temperaturi ridicate, termoforma, care se aplica pe toate componentele exterioare ale autoturismului: capota, plafon, usa, spoiler, oglinzi, faruri, proiectoare, etc.

Aceasta folie a fost utilizata inca din anii ’60 pe elicoptere, astazi fiind utilizata de NASCAR pentru protejarea masinilor de curse. Aceasta “bariera” incolora impotriva pietrisului, nisipului, griblurii si a urmelor de insecte este rezistenta si la actiunea razelor UV, pastrandu-si proprietatile pentru o perioada indelungata de timp. Aplicarea acestei folii imediat dupa achizitionarea unui autoturism sau unei motociclete pastreaza vopseaua si aspectul general al masinii sau motocicletei intacte.

Scotchgard Paint Protection Film este usor de intretinut. Puteti spala autoturismul dupa 24h de la aplicare. Folositi produse de curatare si intretinere care nu cotin coloranti. Evitati polish-uri, lavete si bureti abrazivi.

Scotchgard Paint Protection Film este disponibil in role avand dimensiunea de 1.22×36.57m. Pretul pentru un metru patrat este de 80 euro, pretul include TVA.