Oferim servicii profesionale de colantare integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv si in culoarea galbena destinata taxiurilor si nu numai.

Colantarea auto se face dintr-o singura bucata, evitand astfel imbinaturile. Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni. In functie de preferinte, autocolantul poate sa fie din seria 651 sau 970, Oracal sau 3M.

La cererea clientului, putem realiza inscrisuri taxi cu lipire direct pe masina sau pe folie magnetica. De retinut!… .- Colantarea se face dintr-o singura bucata. – Se foloseste autocolant oracal 651 sau 641 ce dispune de o gama variata a nuantelor de galben. – Materialul folosit prezinta o garantie de 5 ani. – La cererea clientului, se pot folosi si alte tipuri de autocolant – La cerere, se poate aplica toate elementele decorative ale firmei de care apartineti.

Tipuri de autocolant folosit Folie carbon ORACAL si Oracal 651, 751, 970 Acestea sunt materialele cel mai des utilizate in lucrarile pe care le efectuam. Le-am ales datorita proprietatilor si rezistentei in timp. Executarea corecta a lucrarii, meticulozitate si materiale de buna calitate.

Aplicarea corecta a autocolantului este partea cea mai importanta pentru ca un vehicul sa impresioneze, pentru o perioada cat mai indelungata. Nu este suficient sa “expui” pe masina un design deosebit, daca nu te poti bucura de el cat mai mult timp. Pentru a garanta calitate si durabilitate, avem echipe formate din specialisti care va pot pune in practica ideile. Aceasta este completata de calitatea germana a materialelor, notorietatea echipamentelor pe care se printeaza si, nu in ultimul rand, de spatiul special amenajat pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a serviciilor de colantare, inscriptionare si tuning.

Avatajele acestei metode Un look cool, oferind o protectie deosebita! Este o modalitate foarte buna de a da un “look cool” masinii tale, la preturi modice. Folia protejeaza vopseaua masinii. Orice intemperie se reflecta numai asupra foliei (pietricele, griblura, raze UV etc), impiedicand zgarierea sau ciobirea vopselei de pe capota, spoiler fata, masca, plafon etc.

Ornamentele interioare zgariate sau cu vopseaua cojita vor arata ca noi in momentul aplicarii oricareia dintre foliile cu textura 3D. Cand va plictisiti de folie, aceasta se poate decolanta usor si repede, vopseaua ramanand intacta. De asemenea, se pot pune parasolare personalizate, stickere in absolut orice culoare, cu decupare pe contur (tehnologie Print & Cut).